Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ralf Moeller

má 59 rokov
Dátum narodenia: 12.01.1959 - Recklinghausen, Nordrhein-Westfalen, Germany
Výška: 202 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (6)

 Herec
Alone in the Dark II (2008)  58% 58%  Boyle
Far Cry (2008)  35% 35%  Max Cardinal
Postal (2007)  61% 61%  Officer John
Cesta bojovníka (2007)
Pathfinder
 57% 57%  Ulfar
Seed (2007)  24% 24%  Warden Arnold Calgrove
Beerfest (2006)  70% 70%  Hammacher
My Suicidal Sweetheart (2005)  59% 59%  Bruno
Prsteň Nibelungov / Kráľovstvo prsteňa (2004)
Ring of the Nibelungs
 74% 74%  King Thorkilt
Žralok útočí (2004)
Hai-Alarm auf Mallorca
 30% 30%  Sven Hansen
Padrino, El (2004)  50% 50%  Special Agent Kurt Meyers
Held der Gladiatoren (2003)  68% 68%  Ferox
Virus z ráje (2003)
The Paradise Virus
 40% 40%  Joseph
Kráľ Škorpión (2002)
The Scorpion King
 60% 60%  Thorak
Superpoliš v Portugalsku (2000)
Superbulle und die Halbstarken, Der
 30% 30%  Mark Kerner
Gladiátor (2000)
Gladiator
 79% 79%  Vibius
The Bad Pack (1998)  36% 36%  Kurt Mayer
The Viking Sagas (1995)  42% 42%  Kjartan
Karate Tiger 6 / Nejlepší z nejlepších 2 (1993)
Best of the Best II
 70% 70%  Brakus
Univezálny vojak (1992)
Universal Soldier
 70% 70%  GR76
Cyborg (1989)  53% 53%  Brick Bardo

 Vystupoval v
Arnold Schwarzenegger: 'I'll Be Back' (2007)  59% 59%  Sám seba
Strength and Honor: Creating the World of 'Gladiator' (2005)  80% 80%  Sám seba (archive footage)


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.