Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Harvey Fierstein

má 60 rokov
Dátum narodenia: 6.06.1954 - Brooklyn, New York, USA
Výška: 195 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Foodfight! (2008)    Fat Cat Burglar (voice)
Farce of the Penguins (2007)  61% 61%  Sheila (voice)
ShowBusiness: The Road to Broadway (2007)  90% 90%  Sám seba
58th Annual Tony Awards (2004)  70% 70%  Presenter for Best Book of a Mus
Legenda o Mulan 2 (2004)
Mulan II
 58% 58%  Yao (voice)
Tú starú treba zabiť! (2003)
Duplex
 71% 71%  Kenneth
The 57th Annual Tony Awards (2003)  70% 70%  Winner Best Performance by a Lea
Smoochy (2002)
Death to Smoochy
 62% 62%  Merv Green
V roli Mony Lisy (2000)
Playing Mona Lisa
 60% 60%  Bennett
Krutá daň (1999)
Double Platinum
 51% 51%  Gary Millstein
Legenda o Mulan (1998)
Mulan
 78% 78%  Yao (voice)
Kasaři (1998)
Safe Men
 58% 58%  Good Stuff Leo the Fence
Kull dobyvateľ (1997)
Kull the Conqueror
 46% 46%  Juba
Everything Relative (1996)  50% 50%  The Moyle
Deň nezávislosti (1996)
Independence Day
 63% 63%  Marty Gilbert
4% filmová tajemství (1995)
The Celluloid Closet
 88% 88%  Sám seba
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (1995)    The Sissy Duckling (voice)
Dr. Jekyll and Ms. Hyde (1995)  50% 50%  Yves DuBois
The Harvest (1993)  50% 50%  Bob Lakin
Mrs. Doubtfire - Otec v sukni / Otec v sukni (1993)
Mrs. Doubtfire
 64% 64%  Uncle Frank Hillard
Torch Song Trilogy (1988)  58% 58%  Arnold
Apology (1986)  56% 56%  The derelict
The Times of Harvey Milk (1984)  90% 90%  Narrator (voice)
Garbo Talks (1984)  58% 58%  Bernie Whitlock

 
 Scenár
Torch Song Trilogy (1988)  58% 58%  play

 Vystupoval v
Superstar in a Housedress (2004)  80% 80%  Sám seba
100 Years of Hope and Humor (2003)  60% 60%  Sám seba
The Making of 'Independence Day' (1996)  50% 50%  Sám seba
HBO First Look (1994)    Sám seba
Live with Regis and Kathie Lee: (Episode dated 4 February 2005) (0000)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.