Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

David Proval

má 75 rokov
Skutočné meno: Aron Proval
Dátum narodenia: 20.05.1942 - Brooklyn, New York, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Repping (2009)    Menza the Anti-Mensch
City of Shoulders and Noses (2009)    Charles Valentine
The Driver (2008)    Bruno
Stiletto (2008)  90% 90%  Mohammad
Phantom Punch (2008)    Savino
Thunder Doyle (2008)    Hopkins
Mikey & Dolores (2008)    Mikey
Irene in Time (2008)    Norm Forentino
The Unknown Trilogy (2008)  40% 40%  Lucky
Hollywood Dreams (2006)    
Kruh (2005)
The Circle
 70% 70%  
Angels with Angels (2005)    Howie Gold
Angels with Angles (2005)  50% 50%  Howie Gold
Sladká láska (2004)
Just Desserts
 59% 59%  Uncle Fab
Murder Without Conviction (2004)  70% 70%  James/Edward Talley
Bookies (2003)  56% 56%  Larry
13 Moons (2002)  60% 60%  Moe Potter
White Boy (2002)  29% 29%  Jim Lovero
The Hollywood Sign (2001)  60% 60%  Charlie
Zigs (2001)  40% 40%  Mike's Dad
James Dean (2001)  66% 66%  Daniel Mann
NewsBreak (2000)  40% 40%  Jacob Johnson
Stav ohrozenia (1998)
The Siege
 53% 53%  Danny Sussman
Relic (1997)
The Relic
 49% 49%  Johnson
Fantóm (1996)
The Phantom
 62% 62%  Charlie Zephro
The Courtyard (1995)  60% 60%  Dog Man
To the Limit (1995)  34% 34%  Joey Bambino
Štyri izby (1995)
Four Rooms
 66% 66%  Sigfried (segment "The Wrong Man
Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)
The Shawshank Redemption
 94% 94%  Snooze, Inmate
Romeo krváca (1993)
Romeo Is Bleeding
 54% 54%  Scully
Dostanem ťa! (1993)
Strike a Pose
 30% 30%  McTeague
Nevinná krv (1992)
Innocent Blood
 70% 70%  Lenny
UHF (1989)  62% 62%  Head Thug
Perfect Witness (1989)  61% 61%  Lucca
Splněné přání (1988)
Vice Versa
 55% 55%  Turk
Sudcova noc (1983)
The Star Chamber
 54% 54%  Officer Nelson
Hey Good Lookin' (1982)  48% 48%  Crazy Shapiro (voice)
Nowhere to Hide (1977)    Rick
Wizards (1977)  70% 70%  Peace
Harry and Walter Go to New York (1976)  42% 42%  Ben
Špinavé ulice (1973)
Mean Streets
 78% 78%  Tony DeVienazo

 
 Scenár
Mikey & Dolores (2008)    

 Vystupoval v
Nobody Wants Your Film (2005)  80% 80%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.