Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Henry Ian Cusick


Filmografia

 Herec
Dead Like Me: Life After Death (2009)  66% 66%  Cameron Kane
Hitman (2007)  72% 72%  Udre Belicoff
Lost: The Answers (2007)  98% 98%  Desmond Hume (archive footage)
Svetlo v tme (2006)
Half Light
 73% 73%  Brian
9/Tenths (2006)  70% 70%  William
The Gospel of Mark (2005)    Jesus Christ
Dokonalý pár (2004)
Perfect Romance
 70% 70%  Peter Campbell
Evanjelium podľa Jána (2003)
The Gospel of John
 82% 82%  Jesus Christ
Murder Rooms: The White Knight Stratagem (2001)  90% 90%  Sgt. Michael Clark



Príspevok čitateľa klistak    [pred 10. rokmi]
Rozpráva síce ako typický Škót, ale je ním len napoly. Jeho matka pochádza z Peru (kde sa tiež on narodil), spočiatku bol dokkonca vychovávaný na Trinidade. Svoj prízvuk a talent si "vybrúsil" až na akadémii v Škótsku, herecké ostrohy získal tiež ako člen Královskej Shakesperovskej spoločnosti. Niet divu, že čoby charakterný herec unikol pozornosti producentov, spočiatku sa však musel uspokojiť len s menšími úlohami vo filmoch a seriáloch. Najzaujímvejšia úloha pre neho zatiaľ bola úloha Ježíša Krista v malom koprodukčnom filme The Gospel of John (Evanjelium podľa Jána). Okrem seriálu Lost ho bolo možné zahliadnuť aj v seriály 24.
TotalRating:  TotalRating: 89%  TR 89% (ratings:3)
klistak
Nový člen


Bratislava - Karlova Ves
Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.