Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Aaron Carter

Spevák

má 31 rokov
Skutočné meno: Aaron Charles Carter
Dátum narodenia: 7.12.1987 - Tampa, Florida, USA
Výška: 184 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
I Want Someone to Eat Cheese With (2006)  80% 80%  Marty
Supercross (2005)  72% 72%  Owen Cole
Popstar (2005)  90% 90%  JD McQueen
Fat Albert (2004)  60% 60%  The Kid
Freestyle (2004)  100% 100%  Special appearance
The Teen Choice Awards 2001 (2001)  87% 87%  Performer

 Vystupoval v
The 28th Annual American Music Awards (2001)  96% 96%  Sám seba
Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration (2001)  86% 86%  Sám seba
The 2000 Billboard Music Awards (2000)  96% 96%  Sám seba



AARON CARTER
Príspevok čitateľa frderika   
[pred 10. rokmi]
Aaron Carter sa narodil na slnečnej Floride v Tempe ale jeho rodina pochádza z New Yorku tam sa narodil jeho starší brat Nic Carter líder skupiny Backstreet Boys. Aaronovi rodičia vlastnia dom dôchodcov.Aaronova mama Jane Elizabeth Spaulding je potomkami prvých osídlovateľov Ameriky.Okrem brata ma Aaron ešte tri sestry dvojča Angel )modelka) Bobbie Jean a Leslie. Tieš ma aj nevlastne sestry Ginger z otcovho prvého manželstva nevlastného brata Kandena a dalsiu nevlastnú sestru Taelyn.
HUDOBNA KARIERA :
Aaronove piesne sa skladajú s hip popu a romantických balád.Tiež hra na hudobne nástroje : bubny,saxofon,klavír,gitara.Je aj veľmi dobrí tanečník a výlučne sa riadi svojou vlastnou choreografiou o čom svedčia aj jeho koncerty.
Učinkovať začal vo svojich siedmich rokoch ako spevák miestnej skupiny Dead End.Jeho prva pesnička bola Crus On You od skupiny The Jets.Po jeho vystupovania nasledovala ponuka na vlastne CD.V roku 1997vyšiel jeho ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 81%  TR 81% (ratings:7)
frderika
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.