Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Dick Van Dyke


FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Noc v múzeu 2 (2009)
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
 63% 63%  Cecil
Murder 101: Locked Room Mystery (2008)    Dr. Jonathan Maxwell
Murder 101: New Age (2008)  80% 80%  Dr. Jonathan Maxwell
Murder 101: College Can Be Murder (2007)  80% 80%  Dr. Jonathan Maxwell
Noc v múzeu (2006)
Night at the Museum
 71% 71%  Cecil
Zvedavý George (2006)
Curious George
 83% 83%  Mr. Bloomsberry (voice)
The Dick Van Dyke Show Revisited (2004)  80% 80%  Robert 'Rob' Petrie
The Alan Brady Show (2003)  70% 70%  Webb (voice)
The Gin Game (2003)  80% 80%  Weller Martin
A Town Without Pity (2002)  70% 70%  Dr. Mark Sloan
Without Warning (2002)  70% 70%  Dr. Mark Sloan
I Love Lucy's 50th Anniversary Special (2001)  50% 50%  Cohost
Diagnóza vražda - Bez varování (1992)
Diagnosis Murder
 60% 60%  Dr. Mark Sloan
Cold Turkey (1971)  58% 58%  Rev. Clayton Brooks, Eagle Rock
Chitty Chitty Bang Bang (1968)  58% 58%  Caractacus Potts
Fitzwilly (1967)  58% 58%  Claude Fitzwilliam
Divorce American Style (1967)  58% 58%  Richard Harmon
Lt. Robin Crusoe, U.S.N. (1966)  60% 60%  Lt. Robin Crusoe
The Art of Love (1965)    Paul Sloane/Toulouse aka Picasso
Dolárové manželstvá (1964)
What a Way to Go!
 62% 62%  Edgar Hopper
Mary Poppins (1964)  84% 84%  Bert/Mr. Dawes, Sr.
    · Nominácia na Golden Globe - Best Motion Picture Actor - Musical/Comedy 1965
Bye Bye Birdie (1963)  58% 58%  Albert F. Peterson

 
 Produkcia
Without Warning (2002)  70% 70%  executive producer
A Town Without Pity (2002)  70% 70%  executive producer

 Vystupoval v
Broadway: Beyond the Golden Age (2008)    Sám seba
Pioneers of Television (2008)    Sám seba (3 episodes, 2008)
TV Land Awards: A Celebration of Classic TV (2003)  50% 50%  Sám seba
A Comedy Salute to Andy Kaufman (1995)  70% 70%  Sám seba
The Best of Disney: 50 Years of Magic (1991)    Sám seba
Salute to Stan Laurel (1965)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.