Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tom Waits

herec

má 68 rokov
Skutočné meno: Thomas Alan Waits
Dátum narodenia: 7.12.1949 - Pomona, California, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Imaginarium Dr. Parnassa (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus
 82% 82%  Mr. Nick
Wristcutters: A Love Story (2006)  82% 82%  Kneller
Tiger a sneh (2005)
Tigre e la neve, La
 93% 93%  Sám seba/Sč stesso
Káva a cigarety (2003)
Coffee and Cigarettes
 79% 79%  Tom (segment "Somewhere in Calif
Superhrdinovia (1999)
Mystery Men
 56% 56%  Dr. A. Heller
Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii (1993)
Coffee and Cigarettes III
 80% 80%  Earl Piggott
Dracula (1992)  77% 77%  R.M. Renfield
Hráči na vinici Páně (1991)
At Play in the Fields of the Lord
 62% 62%  Wolf
Dospievanie v Queens (1991)
Queens Logic
 53% 53%  Monte
Cold Feet (1989)  46% 46%  Kenny
Candy Mountain (1988)  51% 51%  Al Silk
Zlá zelina (1987)
Ironweed
 66% 66%  Rudy the Kraut
Mimo zákon (1986)
Down by Law
 80% 80%  Zack
Cotton Club (1984)
The Cotton Club
 63% 63%  Irving Stark
Outsideri (1983)
The Outsiders
 79% 79%  Buck Merrill
Dravé ryby (1983)
Rumble Fish
 66% 66%  Benny
One from the Heart (1982)  47% 47%  Saxaphone player
    · Nominácia na Academy Award - Best Music, Original Song Score and Its Adaptation or Best Adaptation Score 1983
Cesta k ráji (1978)
Paradise Alley
 72% 72%  Mumbles

 
 Scenár
Big Time (1988)  74% 74%  
 
 Hudba
Hanblivý policajt (2000)
Gun Shy
 59% 59%  
Mŕtvy muž prichádza (1995)
Dead Man Walking
 88% 88%  
Léolo (1992)
Léolo
 77% 77%  

 Vystupoval v
Roy Orbison and Friends: Black & White Night (1988)  90% 90%  Sám seba
Big Time (1988)  74% 74%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.