Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Veronica Hamel

má 75 rokov
Dátum narodenia: 20.11.1943 - Philadelphia, Pennsylvania, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
ŠKORPIÓN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Determination of Death (2001)  60% 60%  Virginia 'Ginny' Halloran
Home Invasion (1997)  68% 68%  Georgia Patchett
Here Come the Munsters (1995)  50% 50%  Lily Munster
Baby Snatcher (1992)  58% 58%  Bianca Hudson
Deadly Medicine (1991)  70% 70%  Kathleen Holland
Filofax: Ja som ty a ty si ja (1990)
Taking Care of Business
 59% 59%  Elizabeth Barnes
Pursuit (1989)  51% 51%  Deborah
Brotherhood of the Rose (1989)  60% 60%  
Nový život (1988)
A New Life
 60% 60%  Kay Hutton
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (1981)  59% 59%  Jennifer North
Keď vyprší čas (1980)
When Time Ran Out...
 40% 40%  Nikki Spangler
Po dobrodružství Poseidonu / Za dobrodružstvím Poseidonu / Dobro (1979)
Beyond the Poseidon Adventure
 50% 50%  Suzanne Constantine
The Gathering (1977)  80% 80%  Helen Thornton
Cannonball (1976)  54% 54%  Linda Maxwell



Veronica Hamel
Príspevok čitateľa Znalec   
[pred 3. rokmi]
Veronica Hamel je herečka, ktorú preslávilo najmä účinkovanie v svetoznámom filme Beyond the Poseidon Adventure. Inak je to exmanželka nášho populárneho speváka a niekdajšieho lídra kapely Prúdy Pavla Hammela, ktorý dlhšiu dobu pôsobí ako sólo spevák a v 90. rokoch minulého storočia dosiahol výrazný svetový úspech svojimi rap-popovými albumami, ktoré nahral pod pseudonymom MC Hammer.
Pavol Hammel dňa 28. júla 1976 unikol pred takmer istou smrťou, keď po spoločensky prebdenej noci v Prahe zaspal a zmeškal dopoludňajší let do Bratislavy. Ocitol sa tak na listine pasažierov leteckej tragédie na bratislavských Zlatých pieskoch, ktorá si vyžiadala 76 obetí a nechtiac spôsobil šok a chvíle úzkosti svojim najbližším. O niekoľko hodín nato, nič netušiaci, priletel do Bratislavy nasledujúcim lietadlom.
Je to proste týpek, ktoré ani zubatá nechce, všetci čo sme videli hororovú sériu Nezvratný osud však vieme, že smrtka si pre Paliho nakoniec ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
Znalec
Nový člen


Dobšiná
Príspevkov: 39
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.