Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Nick Castle


Filmografia
 
 Réžia
Starfighter (2010)    attached
The Seat Filler (2004)  30% 30%  
'Twas the Night (2001)  72% 72%  
Nenarozený (2001)
Delivering Milo
 50% 50%  
Mr. Wrong (1996)  40% 40%  
Major Payne (1995)  54% 54%  
Dennis - postrach okolia (1993)
Dennis the Menace
 50% 50%  
Tap (1989)  62% 62%  
The Boy Who Could Fly (1986)  62% 62%  
Poslední hvězdný bojovník (1984)
The Last Starfighter
 67% 67%  
Tag: The Assassination Game (1982)  60% 60%  
 
 Scenár
August Rush (2007)  87% 87%  story
Útek z L. A. (1996)
Escape from L.A.
 45% 45%  characters
Tap (1989)  62% 62%  
The Boy Who Could Fly (1986)  62% 62%  
Tag: The Assassination Game (1982)  60% 60%  
Útek z New Yorku (1981)
Escape from New York
 73% 73%  


 Herec
Predvečer sviatku všetkých svätých/Halloween (1978)
Halloween
 87% 87%  The Shape
Dark Star (1974)  61% 61%  Alien (uncredited)

 Vystupoval v
Halloween: 25 Years of Terror (2006)  90% 90%  Sám seba (archive footage)
Return to 'Escape from New York' (2003)  40% 40%  Sám seba
Halloween: A Cut Above the Rest (2003)  50% 50%  Sám seba
'Halloween' Unmasked 2000 (1999)  50% 50%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.